Home » Tekst

Freelance tekstschrijver

Tekstschrijven

Teksten schrijven… Dat kan bijna iedereen, toch? Maar zijn die teksten ook foutloos? En behaalt u er de gewenste resultaten mee? Is uw antwoord op (één van) deze vragen ‘nee’ of ‘geen idee’ of denkt u nu ‘daar heb ik helemaal geen tijd voor?’, dan kunt u mijn hulp misschien wel eens goed gebruiken.

Een goede tekst:
– is foutloos;
– bevat geen onnodige informatie;
– past bij uw doelgroep;
– is afgestemd op het gekozen medium;
– nodigt uit om te lezen (tot de laatste punt!);
– is pas écht goed als u ermee bereikt wat u ermee wilde bereiken.

Goede teksten schrijven is een vak apart. Een vak dat ik toevallig heel erg leuk vind. Laat dat schrijven dus maar aan mij over! Dan kunt u zich richten op uw core business.


Tekstcontrole

Typ- en dt-foutjes worden snel over het hoofd gezien, daarom is het altijd verstandig om uw teksten te laten controleren. Ze zeggen niet voor niets: ‘vier ogen zien meer dan twee’. Waarom ik de juiste persoon ben om uw teksten te controleren? Ik ben allergisch voor taalfouten! 

Jamie Tekst & Taal controleert uw tekst op spelling, grammatica, zinsopbouw en consistentie. Mocht ik ergens een foutje tegengekomen, dan corrigeer ik hem meteen. Wedden dat u daarna nóg professioneler overkomt?!


Tekstschrijver nodig?

Heeft u vragen of wilt u een tekst door mij laten schrijven of controleren? Neem gerust contact met me op. Onder het kopje ‘tarieven‘ vindt u meer informatie over de kosten.

Jamie Tekst & Taal is ook te vinden op www.tekstschrijver-info.nl.