Home » Over mij

Jamie | Freelance Tekstschrijver

Even voorstellen

30 jaar geleden kwam ik in Geldrop ter wereld en kreeg ik de naam Jamie. Na verschillende keren te zijn verhuisd, woon ik sinds een paar jaar in het leukste gat van Nederland: Soerendonk. Hier woon ik samen met mijn man, onze twee zoontjes en onze twee honden. Ik hecht veel waarde aan familie en vrienden, waar ik in mijn vrije tijd dan ook graag mee omga. Verder vind ik het leuk om te fotograferen en eropuit te gaan.


Kennis en ervaring

Diep van binnen wist ik al lang dat ik iets met tekst en taal wilde doen, het heeft alleen even geduurd voordat ik wist wát.

Na het behalen van mijn diploma Reizen en Toeristische Informatie heb ik een jaar gestudeerd aan de Vertaalacademie. Toen ben ik overgestapt naar de bacheloropleiding Communicatie, waar ik onder andere les kreeg in copywriting, journalistiek schrijven, social mediastrategie, on- en offline communicatie en marketing. Tijdens en na mijn studie heb ik voor meerdere organisaties teksten mogen schrijven, redigeren en controleren. Hoe meer teksten ik schreef, hoe zekerder ik het wist: hier ligt mijn hart.

Naast mijn werk als freelance tekstschrijver ben ik werkzaam als communicatiespecialist bij een bijzonder mooi bedrijf, waar ik verantwoordelijk ben voor alle in- en externe communicatie.

Meer weten over mijn kennis en ervaring? Kijk gerust eens op mijn LinkedIn-pagina.


Van droom naar werkelijkheid

Al langere tijd had ik het over ‘iets voor mezelf’. Mijn eigen werktijden bepalen, eigen baas zijn en vooral bezig zijn met datgene waar ik zo veel energie van krijg: tekst en taal. Sinds 9 mei 2019 is het eindelijk zover…

Welkom bij Jamie Tekst & Taal!